עוגת פאדג'מנטה
אם יש לך מרשמלו, חלב, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו פאדג'מנטה, פאדג'מנטה, ו פאדג'מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוגיות וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ לצלחת פאי 9 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 דקות. מגניב.
שים 3 כוסות מרשמלו בדוד כפול.
מוסיפים חלב ומבשלים עד שהתערובת נמסה ומתעבה. מגניב במקרר במשך כ -15 דקות.
בקערה אחרת, מקציפים את השמנת. תערובת בממתקים המרוסקים הנותרים 1 כוס מרשמלו. מקפלים תערובת קצפת לתערובת מרשמלו מומסת ומקוררת.
יוצקים לתוך קרום, להירגע הרבה לפני ההגשה.