עוגת פאונד מעורבלת שוקולד
עוגת קילו מעורבלת שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 832 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אדמה o אגמים חמאה, קמח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאונד מעורבלת שוקולד, עוגת בננה מעורבלת עם ציפוי שוקולד מאלט, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות 5 עד 7 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מוסיפים קמח לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מערבבים במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
שלב הבלילה 1 כוס סירופ שוקולד, ערבוב עד מעורבב.
מחלקים הבלילה שנותרה במחצית; יוצקים חלק 1 למחבת שפופרת משומנת ומקורנת 10 אינץ'. כפית חצי הבלילה שוקולד על גבי; לחזור על שכבות. בעדינות מערבולת הבלילה עם סכין.
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.