קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס עם ציפוי של 7 דקות

עוגת קוקוס עם ציפוי של 7 דקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס עם ציפוי 7 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, תמצית קוקוס, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגות קוקוס עם ציפוי של שבע דקות ופתיתי קוקוס, עוגת שוקולד עם ציפוי של שבע דקות, ו עוגת שוקולד שטן כלב עם שבע דקות ציפוי מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה. בשורה התחתונה של כל מחבת עם נייר קלף. שמן את נייר הקלף ולאחר מכן קמח את המחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מניחים את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערת ערבוב גדולה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
מערבבים את חלב הקוקוס וקרם קוקוס בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
חלב קוקוסחלב קוקוס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף ההנעה, קרם על מהירות בינונית עד רכות, כ 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך ובהדרגה להוסיף את הסוכר לאט מעל 1 עד 2 דקות. לאחר הוספת כל הסוכר, עצור את המיקסר וגרד את הצדדים. הפעל את המערבל בחזרה למהירות בינונית ולהמשיך creaming עד התערובת מבהירה במידה ניכרת במרקם ומגדילה מעט נפח, כ 2 עד 3 דקות. מערבבים בתמצית הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
5
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החלב לחמאה ולסוכר ב 3 קבוצות, המסתיימות בתערובת החלב. אל תערבבי יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
בקערה נפרדת, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה, רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות לדפוק את המחבתות על הדלפק מספר פעמים כדי להסיר כל אוויר ולהפיץ את הבלילה באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מניחים בתנור על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים במשך 40 דקות או עד העוגה הוא זהב בהיר בצבע ומגיע לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגניב את העוגה במחבתות במשך 10 דקות ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה קירור. ברגע שהעוגות התקררו לחלוטין לחתוך את קו המשווה של כל אחד כדי ליצור 4 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
מניחים את המים קוקוס כוס 1/3 לתוך בקבוק שפריץ קטן לרסס באופן שווה על הצד לחתוך של 4 שכבות. אם אין לך בקבוק שפריץ אתה יכול לצחצח את מי הקוקוס עם מברשת מאפה סיליקון. אפשר לשבת בזמן הכנת הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוסמי קוקוס
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1
להביא 1 ליטר מים לרתיחה בסיר 4 ליטר על חום גבוה. הפחת את החום למדיום כדי לשמור על רתיחה יציבה. בינתיים, מניחים את החלבונים ביצה, סוכר, מי קוקוס, קרם של טרטר ומלח לתוך בגודל בינוני-קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מי קוקוסמי קוקוס
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את הקערה על פני המים רותחים ומיד להתחיל להכות עם מערבל יד חשמלי להגדיר מהירות נמוכה. לנצח במשך 1 דקה ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך לנצח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
הסר מהחום והכה בתמציות קוקוס ווניל במשך 1 דקה. אפשר את הציפוי לשבת במשך 5 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
ונילוניל
4
מניחים כ 3/4 כוס של הציפוי על השכבה הראשונה של העוגה, מפזרים 1/2 כוס קוקוס העליון עם השכבה הבאה. חזור עד שתגיע לשכבה העליונה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה ומפזרים את הקוקוס שנותר. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים404אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח עוגה, בתוספת נוספת למחבתות, כ 3 כוסותקמח עוגה, בתוספת נוספת למחבתות, כ 3 כוסות1קוקוס (ראה הערה של קוק)קוקוס (ראה הערה של קוק)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוקוס מגורד מ 1 קוקוס, כקוקוס מגורד מ 1 קוקוס, כ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם קוקוס טריקרם קוקוס טרי11 קילו קישואים,תמצית קוקוסתמצית קוקוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס טריחלב קוקוס טרי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר3largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה4תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר, כ 1 3/4 כוסותסוכר, כ 1 3/4 כוסות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר, כ 2 1/4 כוסותסוכר, כ 2 1/4 כוסות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס