תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס עם ציפוי 7 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, תמצית קוקוס, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגות קוקוס עם ציפוי של שבע דקות ופתיתי קוקוס, עוגת שוקולד עם ציפוי של שבע דקות, ו עוגת שוקולד שטן כלב עם שבע דקות ציפוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה. בשורה התחתונה של כל מחבת עם נייר קלף. שמן את נייר הקלף ולאחר מכן קמח את המחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
2
מניחים את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערת ערבוב גדולה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
3
מערבבים את חלב הקוקוס וקרם קוקוס בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
חלב קוקוס
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף ההנעה, קרם על מהירות בינונית עד רכות, כ 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך ובהדרגה להוסיף את הסוכר לאט מעל 1 עד 2 דקות. לאחר הוספת כל הסוכר, עצור את המיקסר וגרד את הצדדים. הפעל את המערבל בחזרה למהירות בינונית ולהמשיך creaming עד התערובת מבהירה במידה ניכרת במרקם ומגדילה מעט נפח, כ 2 עד 3 דקות. מערבבים בתמצית הקוקוס.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החלב לחמאה ולסוכר ב 3 קבוצות, המסתיימות בתערובת החלב. אל תערבבי יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
בקערה נפרדת, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה, רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות לדפוק את המחבתות על הדלפק מספר פעמים כדי להסיר כל אוויר ולהפיץ את הבלילה באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
מחבת
7
מניחים בתנור על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אופים במשך 40 דקות או עד העוגה הוא זהב בהיר בצבע ומגיע לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מגניב את העוגה במחבתות במשך 10 דקות ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה קירור. ברגע שהעוגות התקררו לחלוטין לחתוך את קו המשווה של כל אחד כדי ליצור 4 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
10
מניחים את המים קוקוס כוס 1/3 לתוך בקבוק שפריץ קטן לרסס באופן שווה על הצד לחתוך של 4 שכבות. אם אין לך בקבוק שפריץ אתה יכול לצחצח את מי הקוקוס עם מברשת מאפה סיליקון. אפשר לשבת בזמן הכנת הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
1
להביא 1 ליטר מים לרתיחה בסיר 4 ליטר על חום גבוה. הפחת את החום למדיום כדי לשמור על רתיחה יציבה. בינתיים, מניחים את החלבונים ביצה, סוכר, מי קוקוס, קרם של טרטר ומלח לתוך בגודל בינוני-קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
מי קוקוס
חלבונים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מחבת רוטב
2
מניחים את הקערה על פני המים רותחים ומיד להתחיל להכות עם מערבל יד חשמלי להגדיר מהירות נמוכה. לנצח במשך 1 דקה ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך לנצח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
הסר מהחום והכה בתמציות קוקוס ווניל במשך 1 דקה. אפשר את הציפוי לשבת במשך 5 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
קוקוס
וניל
4
מניחים כ 3/4 כוס של הציפוי על השכבה הראשונה של העוגה, מפזרים 1/2 כוס קוקוס העליון עם השכבה הבאה. חזור עד שתגיע לשכבה העליונה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה ומפזרים את הקוקוס שנותר. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.