חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת קסיס שוקולד עם מתכון פטל, עוגת פולנטה בגריל עם רוטב דובדבן-קאסיס, ו צביעת ביצי הפסחא של קסיס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 9 אינץ ' עגול springform עם תרסיס אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ולרסס אותו שוב עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים, ערבוב מדי פעם עד חלקה. להפריש להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk (אתה יכול גם להשתמש מערבל יד), לנצח את הביצים, סוכר, ומלח במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד צהוב חיוור ומשולש נפח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בזהירות אך ביסודיות לקפל אותם יחד עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד רק בקושי להגדיר במרכז. אפשר להתקרר במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לשחרר את הצדדים של המחבת. הפוך את העוגה בזהירות על צלחת הגשה שטוחה, להסיר את נייר הקלף, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
עבור זיגוג, להמס את השוקולד וקרם יחד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים. מערבבים עד חלקה. את החום, להקציף בcassis ווניל. אפשר להתקרר במשך 10 דקות ולפרוש רק על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קרם דה קסיס
רוטב שומשום יפני מוכן
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות