קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת קסיס שוקולד

עוגת קסיס שוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת קסיס שוקולד עם מתכון פטל, עוגת פולנטה בגריל עם רוטב דובדבן-קאסיס, ו צביעת ביצי הפסחא של קסיס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 9 אינץ ' עגול springform עם תרסיס אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ולרסס אותו שוב עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים, ערבוב מדי פעם עד חלקה. להפריש להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לטאטא באבקת הקקאו, קסיס, ווניל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk (אתה יכול גם להשתמש מערבל יד), לנצח את הביצים, סוכר, ומלח במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד צהוב חיוור ומשולש נפח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בזהירות אך ביסודיות לקפל אותם יחד עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד רק בקושי להגדיר במרכז. אפשר להתקרר במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לשחרר את הצדדים של המחבת. הפוך את העוגה בזהירות על צלחת הגשה שטוחה, להסיר את נייר הקלף, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
עבור זיגוג, להמס את השוקולד וקרם יחד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים. מערבבים עד חלקה. את החום, להקציף בcassis ווניל. אפשר להתקרר במשך 10 דקות ולפרוש רק על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
חמש עשרה דקות לפני ההגשה, לזרוק את פירות יער בעדינות עם הסוכר וקסיס.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
חותכים את העוגה ב טריזים ומגישים עם פירות יער בצד.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים