עוגת קסיס שוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת קסיס שוקולד עם מתכון פטל, עוגת פולנטה בגריל עם רוטב דובדבן-קאסיס, ו צביעת ביצי הפסחא של קסיס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגה, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 9 אינץ ' עגול springform עם תרסיס אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ולרסס אותו שוב עם תרסיס אפייה.
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים, ערבוב מדי פעם עד חלקה. להפריש להתקרר במשך 5 דקות.
לטאטא באבקת הקקאו, קסיס, ווניל ולהניח בצד.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk (אתה יכול גם להשתמש מערבל יד), לנצח את הביצים, סוכר, ומלח במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד צהוב חיוור ומשולש נפח.
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בזהירות אך ביסודיות לקפל אותם יחד עם מרית גומי.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד רק בקושי להגדיר במרכז. אפשר להתקרר במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לשחרר את הצדדים של המחבת. הפוך את העוגה בזהירות על צלחת הגשה שטוחה, להסיר את נייר הקלף, מגניב לחלוטין.
עבור זיגוג, להמס את השוקולד וקרם יחד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים. מערבבים עד חלקה. את החום, להקציף בcassis ווניל. אפשר להתקרר במשך 10 דקות ולפרוש רק על החלק העליון של העוגה.
חמש עשרה דקות לפני ההגשה, לזרוק את פירות יער בעדינות עם הסוכר וקסיס.
חותכים את העוגה ב טריזים ומגישים עם פירות יער בצד.