עוגת קפה ריבס ותות של סבתא מויר
עוגת קפה ריבס ותות של סבתא מויר עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתכון זה משמש 15. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 79 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, תותים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 40%. מתכונים דומים: עוגת קפה ריבס תות, עוגת קפה ריבס תות, ו עוגת קפה ריבס תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מקציפים סוכר לבן וביצים יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים קפה.
מקציפים קמח, סודה לשתייה, קינמון ומלח בקערה נפרדת. מקציפים את החומרים היבשים לחומרים הלחים רק עד לאיחוד; מערבבים ריבס ותותים לבלילה.
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ומפזרים מעל סוכר חום ופקאן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה משחימה קלות וקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.