תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בוסטון קרם עוגה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 728 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -36 דקות. וזה טוב. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור עוגת ספוג: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוג
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בשתי קערות, חלמונים נפרדים, וחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים 1/2 של הסוכר לכל קערה. לנצח את שניהם עד לשיא. כאשר נוקשה, לקפל את הלבנים לתוך תערובת חלמון. בהדרגה להוסיף קמח, ערבוב עם מרית עץ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
5
מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
יוצקים את התערובת לתוך מחבת עוגה משומנת 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
7
אופים במשך כ 20 דקות, או עד ספוגי וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
עבור קרם מאפה: בסיר להביא את החמאה, חלב, שמנת קלה לרתיחה. בעוד תערובת זו היא בישול, לשלב את הסוכר, קורנפלור, וביצים בקערה שוט עד הטופס סרטים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
קרם בהיר
עמילן תירס
חמאה
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
10
כאשר השמנת, החלב, תערובת החמאה מגיעה לנקודת הרתיחה, לטאטא בתערובת הביצה ומבשלים לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
יוצקים לתוך קערה ומכסים את פני השטח עם עיוות פלסטיק. צ ' יל לילה אם אפשר. כאשר מקורר, להקציף כדי להחליק וטעם עם 1 כפית רום כהה.
מרכיבים שתצטרך
רום כהה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
עבור ציפוי פונדנט שוקולד: חם 6 אונקיות של פונדנט מעל מים רותחים עד כ 105 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנט
שוקולד
מים
13
מוסיפים שוקולד מומס. דק כדי להפיץ עקביות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
14
עבור זיגוג פונדנט לבן: חם 5 אונקיות של פונדנט מעל מים רותחים כדי כ 105 מעלות F. דק עם מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנט
מים
15
מניחים בשקית צנרת עם קצה 1/8 אינץ'.
16
ציפוי שוקולד: ממיסים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
17
לשלב עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
1
שלב מרכיבים חמים עד כ 105 מעלות F. להתאים את העקביות עם מים. זה צריך לזרום בחופשיות מן שקית מאפה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
2
כדי לסיים: רמה את עוגת ספוג בחלק העליון באמצעות סכין חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוג
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
חותכים את העוגה לתוך 2 שכבות.
4
מורחים את הקרם מאפה על שכבה 1. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. שמור כמות קטנה של קרם מאפה להתפשט על הצדדים, כדי לתת מקל שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
שקדים
מורחים
5
מורחים שכבה דקה של ציפוי שוקולד פונדנט על החלק העליון של העוגה. בצע מיד עם קווים ספירליים החל ממרכז העוגה, באמצעות פונדנט לבן בתיק המאפה. להבקיע את הקווים הלבנים עם נקודת סכין קילוף, החל במרכז ומושך החוצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנט
שוקולד
מורחים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
סכין
6
מורחים צדדים של העוגה עם ציפוי דק של קרם מאפה שמורות. לחץ על שקדים קלויים.