קושימומחה
מוכן ב1 ש, 36 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קרם בוסטון

עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בוסטון קרם עוגה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 728 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -36 דקות. וזה טוב. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור עוגת ספוג: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בשתי קערות, חלמונים נפרדים, וחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים 1/2 של הסוכר לכל קערה. לנצח את שניהם עד לשיא. כאשר נוקשה, לקפל את הלבנים לתוך תערובת חלמון. בהדרגה להוסיף קמח, ערבוב עם מרית עץ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
5
מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
יוצקים את התערובת לתוך מחבת עוגה משומנת 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
7
אופים במשך כ 20 דקות, או עד ספוגי וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
עבור קרם מאפה: בסיר להביא את החמאה, חלב, שמנת קלה לרתיחה. בעוד תערובת זו היא בישול, לשלב את הסוכר, קורנפלור, וביצים בקערה שוט עד הטופס סרטים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קרם בהירקרם בהיר
עמילן תירסעמילן תירס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
10
כאשר השמנת, החלב, תערובת החמאה מגיעה לנקודת הרתיחה, לטאטא בתערובת הביצה ומבשלים לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
יוצקים לתוך קערה ומכסים את פני השטח עם עיוות פלסטיק. צ ' יל לילה אם אפשר. כאשר מקורר, להקציף כדי להחליק וטעם עם 1 כפית רום כהה.
מרכיבים שתצטרך
רום כההרום כהה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
עבור ציפוי פונדנט שוקולד: חם 6 אונקיות של פונדנט מעל מים רותחים עד כ 105 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
שוקולדשוקולד
מיםמים
13
מוסיפים שוקולד מומס. דק כדי להפיץ עקביות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
14
עבור זיגוג פונדנט לבן: חם 5 אונקיות של פונדנט מעל מים רותחים כדי כ 105 מעלות F. דק עם מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
מיםמים
15
מניחים בשקית צנרת עם קצה 1/8 אינץ'.
16
ציפוי שוקולד: ממיסים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
17
לשלב עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
1
שלב מרכיבים חמים עד כ 105 מעלות F. להתאים את העקביות עם מים. זה צריך לזרום בחופשיות מן שקית מאפה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
2
כדי לסיים: רמה את עוגת ספוג בחלק העליון באמצעות סכין חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
חותכים את העוגה לתוך 2 שכבות.
4
מורחים את הקרם מאפה על שכבה 1. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. שמור כמות קטנה של קרם מאפה להתפשט על הצדדים, כדי לתת מקל שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
5
מורחים שכבה דקה של ציפוי שוקולד פונדנט על החלק העליון של העוגה. בצע מיד עם קווים ספירליים החל ממרכז העוגה, באמצעות פונדנט לבן בתיק המאפה. להבקיע את הקווים הלבנים עם נקודת סכין קילוף, החל במרכז ומושך החוצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
סכיןסכין
6
מורחים צדדים של העוגה עם ציפוי דק של קרם מאפה שמורות. לחץ על שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקדים קלוייםשקדים קלויים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה מומסתחמאה מומסת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים11 קילו קישואים,חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן4(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס11 קילו קישואים,רום כההרום כהה6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם בהירקרם בהיר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר למחצה, נמסשוקולד מריר למחצה, נמס170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר למחצה, נמסשוקולד מריר למחצה, נמס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מים חמיםמים חמים142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פונדנטפונדנט170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פונדנטפונדנט