עוגת שוקולד
שוקולד פחזנית טורטה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. לקינוח הזה יש 248 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, סוכר קונדיטורים, חלב וקמח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת שוקולד, אקלייר טורטה, ו דסקלייר טורטה.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וחמאה.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מרפדים נייר אפייה גדול בנייר שעווה. צייר 10 אינץ'. מעגל על נייר שעווה. משמנים את הנייר. זרוק את הבלילה על ידי כפות מעוגלות ממש בתוך מתאר המעגל.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מעבירים לרשת. מיד דוקרים במזלג ומצננים לחלוטין.
חותכים את השליש העליון של הנשיפות. משוך החוצה וזורק בצק רך מבפנים.
למילוי, בקערה גדולה, להקציף חלב, תערובות פודינג ווניל למשך 2 דקות; תן לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מניחים טבעת תחתונה של פחזניות שמנת על מגש הגשה. כפית מילוי בפנים. למעלה עם טבעת למעלה. מקררים.
לציפוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה עם חלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה וניל.
מוסיפים סוכר של קונדיטורים ומערבבים לתערובת אחידה. מגניב במשך 5 דקות.
מגישים מיד. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "