קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד
שוקולד פחזנית טורטה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. לקינוח הזה יש 248 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, סוכר קונדיטורים, חלב וקמח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת שוקולד, אקלייר טורטה, ו דסקלייר טורטה.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
מרפדים נייר אפייה גדול בנייר שעווה. צייר 10 אינץ'. מעגל על נייר שעווה. משמנים את הנייר. זרוק את הבלילה על ידי כפות מעוגלות ממש בתוך מתאר המעגל.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים לרשת. מיד דוקרים במזלג ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
8
חותכים את השליש העליון של הנשיפות. משוך החוצה וזורק בצק רך מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
למילוי, בקערה גדולה, להקציף חלב, תערובות פודינג ווניל למשך 2 דקות; תן לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מניחים טבעת תחתונה של פחזניות שמנת על מגש הגשה. כפית מילוי בפנים. למעלה עם טבעת למעלה. מקררים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
11
לציפוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה עם חלב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
12
מוסיפים סוכר של קונדיטורים ומערבבים לתערובת אחידה. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
13
מזלפים מעל העוגה.
14
מגישים מיד. מקררים שאריות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "