קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-בוטנים-בננה במהופך

עוגת שוקולד-בוטנים-בננה במהופך
גשו לסופר וקנו סוכר חום, בננות, חמאת בוטנים גדולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-בוטנים-Banananan הפוך, עוגת בננה מבהירה חמאת בוטנים עם שוקולד הפוך, ו בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 ומחמאים קלות את הצדדים של צלחת אפיית זכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2
במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות 2 מקלות של החמאה עם הסוכר מגורען במהירות בינונית עד רך מאוד, 5 דקות. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. ב 3 קבוצות לסירוגין, להכות את תערובת הקמח ואת החלב.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים רבע מהבלילה לקערה בינונית ומערבבים בשוקולד המומס. הכה את חמאת הבוטנים לתוך הבלילה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, למזג את המקל הנותר של חמאה עם הסוכר החום ולהפיץ אותו בתבנית האפייה. לסדר את הבננות, לחתוך את הצד למטה, בצלחת. כפית של הבלילה חמאת בוטנים לתוך המנה ולמלא את הפערים עם הבלילה שוקולד. בעדינות לסובב את החובטים יחד עם סכין שולחן.
מרכיבים שתצטרך
5
הגדר תבנית אפייה בתחתית התנור.
6
אופים את העוגה במרכז התנור למשך שעה ו-5 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
7
תן לעוגה להתקרר על מתלה במשך 10 דקות, ואז הפוך אותה על מגש.
8
תן לעוגה להתקרר מעט, ואז לחתוך לריבועים ולהגיש.