עוגת שוקולד גרמנית קלה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם סוכר חום, השוקולד הגרמני של האופה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית קלה, עוגת שוקולד קלה, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש ל -35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מעיל שני 9-איקס 1 1/2 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס בישול. מרפדים תחתיות בנייר אפייה ומרססים את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
1
מניחים שוקולד בקערה בינונית, מוסיפים מים רותחים ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים יוגורט, שמן, חומץ ווניל לתערובת השוקולד ומקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
חומץ
יוגורט
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיפים חלבונים; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
בקערה גדולה שלבו את 5 המרכיבים היבשים הבאים (דרך מלח).
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים תערובת שוקולד לתערובת קמח ומקציפים רק עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה בין המחבתות המוכנות. הקש על מחבתות קלות על משטח עבודה כדי לפוצץ בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קמח לכל מטרה
פופ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
אופים 30-35 דקות, עד שקיסם עץ המוחדר במרכזי העוגות יוצא נקי (משאירים תנור דולק). מצננים במחבתות על מתלים תיל למשך 15 דקות. הופכים את העוגות מהתבניות, מסירים את הקלף ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
1
מורחים את הפקאנים והקוקוס על תבנית אפייה גדולה וטוסטים בתנור, תוך ערבוב פעם אחת, עד להשחמה קלה (10-12 דקות); מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פקאנים
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מקציפים יחד חלב מתאדה ועמילן תירס בסיר קטן וכבד.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
עמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
3
מחממים על אש בינונית - גבוהה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהם סמיכים וקצף (זה יקרה כמעט בבת אחת), כ -4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מקציפים פנימה סוכר, חמאה, וניל ומלח; מבשלים 3 1/2 דקות, עד להסמכה.