עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין
עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, קצפת יסמין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין, עוגת הדר מרירה עם קרם יסמין, ו טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה.
מוסיפים קמח ומערבבים רק עד מעורבב; בואו לעמוד 5 דקות. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של 9-91/2 אינץ ' בקוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת. תרגע 30 דקות.
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
אופים קרום עד הזהב עמוק, לחיצה למטה עם גב של כף אם בועות טופס, על 25 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה.
מערבבים שוקולד, חמאה, ושני הקליפות בקערת מתכת בינונית.
מניחים קערה במחבת של מים רותחים בקושי להגדיר על אש נמוכה. מערבבים רק עד שוקולד וחמאה נמסים וחלקים.
מניחים מסננת משובחת על קערה עם שוקולד נמס. שמור מחבת עם מים להגדיר על אש נמוכה.
לטאטא חלמון ביצה בקערת מתכת קטנה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא במים רותחים 1/4 כוס.
מניחים קערה במחבת של מים חמים; מערבבים כל הזמן עם מרית גומי חסינת חום, גירוד תחתית הקערה כדי למנוע ביצה לבשל, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך תערובת ביצים רושמת 71°, על 3 דקות. מיד לשפוך תערובת ביצים לתוך מסננת להגדיר על קערה של שוקולד. מערבבים רק עד ביצה משולבת שוקולד ותערובת חלקה.
יוצקים מילוי שוקולד לתוך הקרום; להטות מעט להתפשט באופן שווה (הקרום לא יהיה מלא לחלוטין). כיסוי וצינה לילה או עד 2 ימים. לפני ההגשה, לתת טארט לרכך מעט בטמפרטורת החדר.
מניחים טארט על מגש. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה כוכב, שושנות קצפת צינור סביב קצה של טארט.