קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין

עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין
עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, קצפת יסמין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין, עוגת הדר מרירה עם קרם יסמין, ו טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים קמח ומערבבים רק עד מעורבב; בואו לעמוד 5 דקות. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של 9-91/2 אינץ ' בקוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים קרום עד הזהב עמוק, לחיצה למטה עם גב של כף אם בועות טופס, על 25 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים שוקולד, חמאה, ושני הקליפות בקערת מתכת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים קערה במחבת של מים רותחים בקושי להגדיר על אש נמוכה. מערבבים רק עד שוקולד וחמאה נמסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר קערה ממים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מניחים מסננת משובחת על קערה עם שוקולד נמס. שמור מחבת עם מים להגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
לטאטא חלמון ביצה בקערת מתכת קטנה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא במים רותחים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים קערה במחבת של מים חמים; מערבבים כל הזמן עם מרית גומי חסינת חום, גירוד תחתית הקערה כדי למנוע ביצה לבשל, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך תערובת ביצים רושמת 71°, על 3 דקות. מיד לשפוך תערובת ביצים לתוך מסננת להגדיר על קערה של שוקולד. מערבבים רק עד ביצה משולבת שוקולד ותערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
יוצקים מילוי שוקולד לתוך הקרום; להטות מעט להתפשט באופן שווה (הקרום לא יהיה מלא לחלוטין). כיסוי וצינה לילה או עד 2 ימים. לפני ההגשה, לתת טארט לרכך מעט בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים טארט על מגש. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה כוכב, שושנות קצפת צינור סביב קצה של טארט.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מקשטים עם קליפה מסוכרת.