מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם יין, לימונים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי לאחד, ו שרימפס Scampi.
הוראות
1
מרתיחים מים עבור פסטה; יש את זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים שמן זית וממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים במשך שתיים או שלוש דקות, או עד בצל הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים שרימפס, ואז מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות. לסחוט מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מוסיפים יין, חמאה, מלח ופלפל ורוטב חריף. מערבבים ומפחיתים את החום לנמוך. לזרוק פסטה שיער מלאך לתוך המים הרותחים. לבשל עד הרגע סיימתי / אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מסננים, שומרים כוס או שתיים ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים פסטה וזורקים, מוסיפים טיפת מי פסטה אם צריך לדלל אותה. טעם לתבלינים, הוספת מלח ופלפל במידת הצורך. למעלה עם פרמזן מגורר ופטרוזיליה טחון ומגישים מיד.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.