עוגת שוקולד וגבינה
מתכונים דומים: דני גבינת שוקולד, גבינת שמנת שוקולד דנית, ו עוגת שוקולד, פירות יער וגבינת שמנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
מילוי: בקערה קטנה, לערבב יחד את הגבינות, חלמון ביצה, קמח, סוכר, וניל ומלח עד חלקה. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס. תניח בצד.
חותכים כל גיליון של מאפה לתוך 4 ריבועים בגודל שווה. שים 4 ריבועי מאפה על כל תבנית אפייה מוכנה. כפית על 2 עד 3 כפיות של המילוי למרכז של כל חתיכת מאפה. מקפלים 1 בפינה של המאפה באלכסון על המילוי כדי בתוך 1 אינץ ' של הפינה הנגדית. באמצעות מברשת מאפה, מברשת מקופלת מקופלת מקופלת קלות עם ביצה מוכה. מקפלים את הפינה הנגדית מעל בצק מוברש ביצה כדי ליצור דנית פתוחה.
מברישים את המאפה עם ביצה מוכה ואופים עד נפוחה וזהב, כ -15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.