עוגת שוקולד משי עם מרנג מרשמלו
מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לכם קרם מרשמלו, גבינת שמנת פילדלפיה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד משי עם מרנג מרשמלו, עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), ו עוגת קוקוס עם מרנג משי קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 4 עוז. שוקולד בקערה בינונית למיקרוגל על גבוה 1 עד 1-1 / 2 דקות. או עד נמס, ערבוב לאחר 1 דקות.
מוסיפים גבינת שמנת, חצי קרם מרשמלו, תערובת פודינג יבשה וחלב; מכים עם מערבל עד מעורבב.
מקציפים את קרם המרשמלו הנותר עם שוט מגניב בקערה נפרדת עד מעורבב; מורחים על שכבת שוקולד בקרום.
מקררים 2 שעות או עד המשרד. בינתיים, להשתמש הנותרים שוקולד לעשות תלתלי שוקולד. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מקשטים עוגה עם תלתלי שוקולד לפני ההגשה.