קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ס ' מור

עוגת שוקולד ס ' מור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד s ' more. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות גשו לסופר וקנו סוכר, סירופ תירס, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
הפוך קרקר גרהם קרום פירורים ועתודה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים, כגון Butterfinger, קצוצים גסחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים, כגון Butterfinger, קצוצים גס
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
2
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F. לשים שוקולד בקערה גדולה. מביאים שמנת רק לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ואז לשפוך שמנת חמה על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
תן לעמוד 1 דקה, ואז בעדינות להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה. בעדינות להקציף ביצה קמצוץ של מלח עד בשילוב ויוצקים לתוך קרום פירורים קרקר גרהם (קרום יהיה כחצי מלא).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים, כגון Butterfinger, קצוצים גסחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים, כגון Butterfinger, קצוצים גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
כיסוי קצה העוגה עם מגן עוגה או לסכל ואופים עד מילוי מוגדר ברכות רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, על 25 דקות. עוגה מגניב לטמפרטורת החדר על מדף (מילוי יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר), על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה עמוקה גדולה ועמוקה ולתת לעמוד עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים יחד סוכר, סירופ תירס, קמצוץ של מלח, ונותר 1/4 כוס מים ב ניקה 1 - עד 1 1/4-סיר כבד ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח עד רושמים מדחום 127°, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להתחיל להכות מים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, ואז בזהירות לשפוך סירופ חם בזרם איטי, מכות (למנוע מקצף בצד של קערה). כאשר כל הסירופ מתווסף, הגבירו את המהירות לגבוה והמשיכו להכות עד שהתערובת משולשת בנפח ועבה מאוד, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים וניל ומכים עד בשילוב, ואז מיד כף ציפוי על מרכז מילוי עוגה; זה יתפשט לאט כדי לכסות את החלק העליון של העוגה. צ ' יל, חשופה, 1 שעה, ואז לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק משומן קלות (צד משומן למטה) וצינה 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מעבירים פאי לתבנית אפייה. קצה כיסוי של עוגה עם מגן עוגה או לסכל מטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום, פאי מסתובב לפי הצורך, עד ציפוי מרשמלו הוא חום זהוב, על 3 דקות. עוגה מגניבה על מדף 10 דקות. פרוסת עוגה עם סכין כבד גדול טבול במים חמים ולאחר מכן מיובש עם מגבת לפני חיתוך כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות