עוגת שוקולד עם חלת דבש
המתכון שוקולד טארט עם חלת דבש יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 467 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצים, קרם fraîche, חמאה, סודה לשתייה. מתכונים דומים: חלת דבש, עוגת גבינה חלת דבש, ו חלת דבש ברים.
הוראות
כדי להפוך את חלת הדבש, חמאה מגש אפייה גדול קו עם אפייה קלף. בסיר גדול, מחממים את סירופ הזהב ואת גלגלית הסוכר עד שהסוכר נמס. להגדיל את החום ומרתיחים עד שהוא הופך קרמל כהה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר במשך 2 דקות.
הוסף את סודה לשתייה ולהקציף כמו מטורף; הבועות יהיה חם מאוד, כדי להיות זהיר לא להתיז עליך. יוצקים במהירות על המגש להגדיר. ניתן לעשות לשלב זה 2 ימים קדימה.
קו 23 ס " מ עגול, רופף תחתית טארט פח עם המאפה, משאיר כל תוספת תלוי הקצוות. תרגע ל-30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו מאפה עם קלף אפייה, למלא עם אורז או אפייה שעועית ואופים במשך 15 דקות.
הסר את אפיית שעועית קלף, ואופים במשך 5-7 דקות נוספות עד חום זהוב.
הסר מהתנור והפחת אותו 140c / 120c מאוורר / גז
כדי להפוך את המילוי, לשים את השוקולד בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי. השאר להמיס מבלי לבחוש יותר מדי.
שים את השמנת במחבת קטנה ולהביא לרתיחה.
לטאטא את הביצים בקערה גדולה, ואז לשפוך על השמנת, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את השוקולד לתערובת הקרם יחד עם קמצוץ של מלח ומערבבים היטב לשלב.
בזהירות לשפוך את התערובת לתוך מקרה טארט, במקום בתנור לכבות אותו. לאחר 20 דקות, להסיר וצינה לפחות 2 שעות להגדיר.
מגישים את הטארט בפרוסות מפוזרות עם חלת דבש מתפוררת, עם frache קרם בצד.