עוגת שוקולד פרלין
עוגת שוקולד-פרלין עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, חמאה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת שכבות שוקולד-פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חמאה נמסה תערובת חלקה; להסיר תערובת חמאה מחום.
מקציפים חלב חמאה, 2 ביצים, סודה לשתייה, ווניל במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
הוסף תערובת חמאה לתערובת חלב חמאה, פועם עד מעורבב היטב.
מערבבים סוכר, קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת חלב חמאה, מכים עד מעורבב.
מעיל 3 (9 אינץ') עגולים cakepans עם ספריי בישול, ומחבתות קו עם נייר שעווה.
יוצקים את הבלילה עוגה באופן שווה לתוך מחבתות.
אופים ב 350 במשך 18 עד 22 דקות או עד העוגה מוגדרת. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
פרוש על 1/2 כוס שוקולד גנאש בין שכבות עוגה, ולהפיץ גנאש הנותרים על צידי העוגה.
יוצקים ציפוי פרלין לאט על מרכז העוגה, מתפשטים בעדינות לקצוות, ומאפשרים קצת ציפוי לדרוס צדדים. להקפיא, אם תרצה; להפשיר בטמפרטורת החדר 4 עד 6 שעות.