עוגת שוקולד-צ'ילה
עוגת שוקולד-צ'ילה היא ללא גלוטן ו ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, פלפל קאיין טחון, אספרסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד מריר עם צ'ילה - שוקולד חמאה, חום רציני: עוגת שוקולד-צ'ילה, ו עוגת קינמון עם צ'ילה - שוקולד חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים מעגל קלף בגודל התחתון הנשלף של המחבת. להתאים את מעגל הקלף לתחתית המחבת. לקרוע את אורך 18 אינץ ' של רדיד אלומיניום. מרכז את המחבת על הסדין של רדיד וקמט ולחבוט את הסכל בכל רחבי הצדדים של המחבת. (נייר הכסף ימנע מים מחלחלים למחבת במהלך האפייה. הניחו את המחבת בצד.
בסיר בינוני, להביא את האספרסו, סוכר חום ומקלות הקינמון לרתיחה מעל חום נמוך מאוד. מבשלים עד הסירופ הוא ריחני מאוד, על 20 דקות. מערבבים בחמאה עד מומס, ולאחר מכן מערבבים בפלפל קאיין. תניח בצד.
דופק את השוקולד במעבד המזון עד קצוץ גס.
יוצקים את סירופ הקפה החם ומקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
לטאטא את הביצים מכות עד מעורבב לחלוטין.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה. הגדר את המחבת במחבת גדולה, עמוקה, חסינת תנור או מחבת צלייה ולהגדיר על מתלה התנור.
יוצקים מספיק מים כדי לבוא באמצע הדרך את הצדדים של המחבת.
אופים עד המרכז מוגדר בקושי מתפתל כאשר אתה לנער את המחבת בעדינות, 50 עד 60 דקות.
לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר.
הסר את נייר הכסף לצנן את העוגה במחבת לפחות 8 שעות. הפעל סכין רטובה סביב הצדדים של המחבת ואז פופ האביב לשחרר.
מניחים מגש על גבי העוגה ומתהפכים.
הסר את תחתית המחבת, וקלף את הקלף.
מגישים עם גלידת קינמון ופטל.