קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-צ'ילה

עוגת שוקולד-צ'ילה
עוגת שוקולד-צ'ילה היא ללא גלוטן ו ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, פלפל קאיין טחון, אספרסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד מריר עם צ'ילה - שוקולד חמאה, חום רציני: עוגת שוקולד-צ'ילה, ו עוגת קינמון עם צ'ילה - שוקולד חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
חותכים מעגל קלף בגודל התחתון הנשלף של המחבת. להתאים את מעגל הקלף לתחתית המחבת. לקרוע את אורך 18 אינץ ' של רדיד אלומיניום. מרכז את המחבת על הסדין של רדיד וקמט ולחבוט את הסכל בכל רחבי הצדדים של המחבת. (נייר הכסף ימנע מים מחלחלים למחבת במהלך האפייה. הניחו את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
2
בסיר בינוני, להביא את האספרסו, סוכר חום ומקלות הקינמון לרתיחה מעל חום נמוך מאוד. מבשלים עד הסירופ הוא ריחני מאוד, על 20 דקות. מערבבים בחמאה עד מומס, ולאחר מכן מערבבים בפלפל קאיין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
פלפל קאייןפלפל קאיין
סוכר חוםסוכר חום
אספרסואספרסו
חמאהחמאה
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
דופק את השוקולד במעבד המזון עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
העברה לקערה עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים את סירופ הקפה החם ומקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
לטאטא את הביצים מכות עד מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה. הגדר את המחבת במחבת גדולה, עמוקה, חסינת תנור או מחבת צלייה ולהגדיר על מתלה התנור.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
8
יוצקים מספיק מים כדי לבוא באמצע הדרך את הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים עד המרכז מוגדר בקושי מתפתל כאשר אתה לנער את המחבת בעדינות, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר.
11
הסר את נייר הכסף לצנן את העוגה במחבת לפחות 8 שעות. הפעל סכין רטובה סביב הצדדים של המחבת ואז פופ האביב לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
12
מניחים מגש על גבי העוגה ומתהפכים.
13
הסר את תחתית המחבת, וקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מגישים עם גלידת קינמון ופטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
גלידהגלידה
קינמוןקינמון