עוגת שזיפים קלה
טארט שזיף קל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו בצק עלים עלים, שזיפים, שעועית וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו טארט שזיפים.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הניחו את הבצק על משטח מקומח וחתכו לשניים.
מפזרים חתיכה אחת עם השקדים וקצת סוכר; להניח את החתיכה השנייה על גבי. לחצו יחד עם מערוך כדי ליצור מלבן בגודל 6 על 14 אינץ'. להבקיע גבול 1 אינץ ' עם סכין. לנקב את האמצע במזלג ולעשות חריצים קטנים עם סכין.
העברת גיליון אפייה מרופדת בנייר קלף, מברשת עם מים ואופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות. מגניב על מדף.
מערבבים 3/4 כוס סוכר, 2 כפות מים ומיץ לימון במחבת כבדה. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה רק עד שהסוכר נמס. לחשוף ולבשל, מתערבל המחבת, עד אמבר, על 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף את השזיפים, 3 כפות חמאה ואת תרמיל וניל וזרעים. מבשלים על אש נמוכה, משליך, עד שזיפים רכים הרוטב מתעבה, כ -20 דקות.
מוסיפים את 3 כפות הנותרים חמאה מערבולת לשלב.
מעבירים את הקרום למגש. למעלה עם השזיפים וחצי מהרוטב.
מגישים עם גלידה ואת הרוטב שנותר בצד.