לביבות בטטה ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן לביבות בטטה יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 294 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד עבור חנוכה. אם יש לכם פלפל, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית), פנקייק בטטה 2-מרכיב {ללא גלוטן, ללא חלב, ללא אגוז}, ו תירס ללא גלוטן לחם כף בטטה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 200 °f. בצל גרגר תפוחי אדמה מתוקים באמצעות מעבד מזון מצויד באח בינוני, או על החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מניחים חצי מתערובת הבצל ותפוחי האדמה על מגבת מטבח נקייה.
מגלגלים את המגבת סביב התערובת וסוחטים את המגבת כדי למשוך לחות עודפת. לפרוש את המגבת ולהעביר את התערובת לקערה גדולה. חזור עם הבצל ותפוחי האדמה הנותרים
בקערה קטנה, מקציפים יחד את קמח האורז הלבן, מלח ופלפל.
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הביצים ומערבבים לשלב. קו גיליון אפייה מעוטר עם מספר שכבות של מגבות נייר ולהגדיר אותו ליד התנור אבל בבטחה מן המבער.
חום 1/4 אינץ 'של שמן במחבת ברזל יצוק 8 אינץ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
עבודה בקבוצות, לזרוק את תערובת תפוחי אדמה לתוך שמן חם על ידי scant 1/4 כוסות. (התערובת צריכה לרחוש כאשר הוא פוגע בשמן.) באמצעות שני מזלגות, לשטח כל לביבה קצת במחבת. (אתה כמעט "למשוך" הלביבות בנפרד לשטח.)
מטגנים עד חום זהוב עמוק, 2-3 דקות. הפוך עם סנפיר פנקייק או מרית ומטגנים 2 עד 3 דקות נוספות.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת במגבת נייר ומתחממים בתנור בזמן שאתם מבשלים לביבות שנותרו.
מגישים עם שמנת חמוצה ורוטב תפוחים.