עוגת שיפון דלעת
מתכון דלעת שיפון טורט יכול להתבצע בערך 20 דקות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 131 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך ציפורן טחונה, סוכר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת שיפון שוקולד, פאי שיפון דלעת, ו פאי שיפון דלעת אני.
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית; מניחים בצד.
בסיר שלבו ג ' לטין וחלב; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מחממים תערובת חלב ממש מתחת לרתיחה; מסירים מהאש. מערבבים סוכר עד להמסה.
מוסיפים את הדלעת, המלח, הקינמון, הג ' ינג ' ר והציפורן; מערבבים היטב. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
יוצקים מעל קרום. מכניסים למקרר עד להתייצבות, כ -3 שעות.
הסר את דפנות התבנית רגע לפני ההגשה.
מקשטים בתוספת תוספת מוקצפת אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורטה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "