קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון לימון

עוגת שיפון לימון
. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון, ו עוגת שיפון לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים שמן, חלמונים, מים וקליפת לימון. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות טופס. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, והכה עד פסגות נוקשות מאוד מבריק טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. הפעל הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך עוגה מגניב לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, לשחרר קצוות לנער מחבת כדי להסיר עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
6
כדי להפוך את המילוי: לנצח קרם לפסגות נוקשות. מקפלים במילוי לימון. תירגע עד שתתקשה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
לימוןלימון
7
כדי להרכיב עוגה: פרוס עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות. למלא שכבות עם 1/3 כוס מילוי.
8
מורחים מילוי שנותר על השכבה העליונה. לקשט עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לימוןלימון