עוגת שיש חמאת בוטנים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכונים דומים: עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים, סטיבן שוקולד חמאת בוטנים שיש פאדג, ו לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}.
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ' , שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ 'או שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ'; קמח קל. בקערה גדולה, לנצח קמח, סוכר מגורען, 1/2 כוס חמאת בוטנים, 1 1/4 כוסות חלב, אבקת אפייה, מלח, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים שני שלישים של הבלילה (כ 3 כוסות) למחבת(ים). מערבבים קקאו וסודה לשתייה לתוך הבלילה שנותרה. זרוק את הבלילה שוקולד על ידי כף נדיבהממלא באופן אקראי בתלים על בלילת חמאת בוטנים. משוך סכין דרך חובטים בעקומות בצורת S בתנועה רציפה לעיצוב משובש. הפעל פאן סיבוב רביעי אחד; חזור marbling.
אופים 13x9 אינץ ' פאן 40 עד 45 דקות, 9 אינץ סיבובים 30 עד 35 דקות, 8 אינץ סיבובים 20 עד 25 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע בקלילות במרכז. עוגת 13x9 אינץ ' מגניב במחבת על מתלה קירור. סיבובים מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וחמאה בקערה בינונית. מערבבים וניל, 1/4 כוס חלב ו 1/4 כוס חמאת בוטנים; לנצח עד חלקה להפיץ.
מורחים ציפוי על עוגה 13x9 אינץ ' או מילוי ועוגת כפור סיבובים. זרוק ציפוי פאדג ' חם על ידי כפית חופנים באופן אקראי מעל; למשוך סכין דרך ציפוי עקומות בצורת S בתנועה רציפה עבור עיצוב משובש.