עוגת שכבות פנינה שחורה
, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 818 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם קצפת כבדה, ביצים, תמצית ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות בשחור-לבן, יער שחור עוגת שכבות דובדבן, ו תאנים גנואה שחורות עם מוצרלה באפלו " A La Pearl (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת, ג ' ינג ' ר, ווסאבי להרתיח בסיר קטן.
יוצקים קרם חם על שוקולד; מכסים בניילון נצמד ולתת לעמוד 15 דקות.
להקציף קרם ושוקולד עד חלקה.
מערבבים זרעי שומשום וסירופ תירס בקערה קטנה למעיל; מערבבים לתוך תערובת שוקולד.
בואו מגניב לפושר. מערבבים בחמאה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לילה להגדיר.
מניחים 1 כוס מים, סוכר, וג ' ינג ' ר בסיר קטן. לגרד זרעים שעועית וניל למחבת; להוסיף שעועית. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מבשלים 2 דקות; להסיר מהחום.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה עבור טעמים להתמזג.
מסננים סירופ לקערה קטנה. קוצצים ג ' ינג ' ר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים זנגביל וסירופ בנפרד.)
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלוש מחבתות עוגה בקוטר 8 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'. תחתית קו עם נייר קלף.
להקציף 2 כוסות מים רותחים, אבקת קקאו, וג ' ינג ' ר קצוץ שמור בקערה בינונית חסינת חום.
לטאטא קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה עד רכות, על 1 דקה.
להוסיף ביצים 1 בכל פעם, מכות עד משולב לאחר כל תוספת. לנצח תמצית וניל.
מוסיפים תערובת קמח ב 4 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו ב 3 תוספות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות; צמרות חלקות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. מגניב מחבתות 5 דקות. להפוך עוגות על מדפים; מגניב לגמרי. (עוגות ניתן להכין 1 יום קדימה. לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מקציפים קרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים סוכר, וניל וג ' ינג ' ר. הכה עד פסגות נוקשות טופס.
באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ מעוגלים צמרות את עוגות כדי ליצור משטח שטוח.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על צלחת.
מברשת העליון עם סירופ ג ' ינג ' ר 1/3 כוס.
מורחים חצי גנאש על גבי עוגה.
מניחים שכבה שנייה, לחתוך את הצד, על גבי השכבה הראשונה.
מברשת עם סירופ 1/3 כוס; להפיץ עם ganache הנותרים. למעלה עם שכבת עוגה שלישית.
מורחים צדדים העליון עם ציפוי קצפת.
מפזרים למעלה עם שומשום שחור. מקררים עד ganache מוגדר, על 4 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
* זמין בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.