קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבת קוקוס

עוגת שכבת קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שכבת קוקוס, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ביסודיות גריז וקמח מחבת מתכת מרובע 8 אינץ'.לפצח את הביצים ולהפריד את החלמונים מן הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את הלבנים בקערת ערבוב מתכת והכה עם מערבל חשמלי החזיק יד עד פסגות רכות טופס. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה וסוכר עד שמנת. מקציפים את החלמונים ואת הוניל, ואז להכות את הקרם של coconut.In קערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את תערובת הקמח ואת החלב לבלילה לסירוגין, ערבוב ביד רק עד הקמח משולב. מערבבים בקוקוס.מקפלים בחלבון ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים על המדף המרכזי במשך כ 40 דקות או עד שהוא מופיע להגדיר וקפיץ בחזרה כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו להתקרר לחלוטין על מדף וכפור עם גבינת שמנת Icing.To הפוך את הדובדבן, לנצח את הקרם עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. בקערת ערבוב, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד חלקה וקרם. בהדרגה להוסיף את הסוכר של קונדיטור. מקציפים את הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מורחים על עוגה ומפזרים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממתקים סוכרממתקים סוכר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם קוקוס (קוקו אמיתי)קרם קוקוס (קוקו אמיתי)2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)193אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות קמח לכל המטרה1/2 כוסות קמח לכל המטרה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב, טמפרטורת החדרחלב, טמפרטורת החדר0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרוסים או פתיתים קוקוס ממותק, קלוי קלותגרוסים או פתיתים קוקוס ממותק, קלוי קלות2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס