זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שכבת קוקוס, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ביסודיות גריז וקמח מחבת מתכת מרובע 8 אינץ'.לפצח את הביצים ולהפריד את החלמונים מן הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את הלבנים בקערת ערבוב מתכת והכה עם מערבל חשמלי החזיק יד עד פסגות רכות טופס. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה וסוכר עד שמנת. מקציפים את החלמונים ואת הוניל, ואז להכות את הקרם של coconut.In קערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את תערובת הקמח ואת החלב לבלילה לסירוגין, ערבוב ביד רק עד הקמח משולב. מערבבים בקוקוס.מקפלים בחלבון ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים על המדף המרכזי במשך כ 40 דקות או עד שהוא מופיע להגדיר וקפיץ בחזרה כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו להתקרר לחלוטין על מדף וכפור עם גבינת שמנת Icing.To הפוך את הדובדבן, לנצח את הקרם עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. בקערת ערבוב, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד חלקה וקרם. בהדרגה להוסיף את הסוכר של קונדיטור. מקציפים את הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקצפת.