עוגת שמפניה אני
עוגת שמפניה אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג הערב השנה החדשה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די גרוע. נסו נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! מחבת שפמנון צרוב על ריזוטו שמפניה עם רוטב פאן שמפניה, עוגת ספל שמפניה, ו קאפקייקס שמפניה ורוד עם ציפוי שמפניה תות # sundaysupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה עגולה 10 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עד אור מאוד ורך. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד, ולאחר מכן להתמזג לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם שמפניה.
בקערה גדולה ונקייה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר את זה, ואז לקפל את החלבונים הנותרים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.