עוגת שקדים
עוגת שקדים-שזיף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 690 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שקדים חתוכים, שזיפים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת שזיפים ושקדים, עוגת שקדים, ו עוגת שקדים שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את קראנץ שקדים : מחממים התנור ל 35
בקערה, לזרוק את השקדים, סוכר ומים עד מצופה.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים במשך כ 11 דקות, ערבוב פעם אחת וסיבוב גיליון האפייה, עד הזהב; תן מגניב. לשבור את כל חתיכות גדולות.
הפוך את הטארט : במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 3 כפות של סוכר חום על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
הוסף את Chambord ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את השזיפים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים לרכך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השזיפים לתבנית אפייה כדי להתקרר. שמור את המיצים במחבת.
במעבד מזון, לטחון את השקדים עד בסדר גמור. בקערה בינונית, לשלב את הנותרים 2 כפות כל חמאה וסוכר חום. מערבבים את 1/2 כוס שקדים טחונים ואת 1 1/2 כפות קמח.
להוסיף 1 ביצה וניל ומערבבים עד משולב באופן מלא.
על משטח מקומח קל, לרדד את הבצק למלבן מחוספס 13 על 11 אינץ'.
חותכים את הבצק לשניים לאורכו ומעבירים חתיכה אחת לתבנית אפייה אפויה. בקערה קטנה, לנצח את הביצה הנותרת. מברשת קלות את הביצה המוכה על המאפה על תבנית האפייה.
חותכים את מרכז הבצק שנותר, משאירים גבול מלבני ברוחב 1 אינץ'; שומרים את המרכז לשימוש נוסף. הניחו בצורה מסודרת את מסגרת המאפה על המלבן על תבנית האפייה. מברשת קלות את הגבול עם הביצה המוכה.
מורחים את תערובת השקדים על בסיס המאפה. מסדרים את השזיפים על מילוי השקדים ומקררים לפחות 30 דקות, עד הצטננות.
אופים את הטארט במשך 1 שעה, עד המאפה הוא חום זהוב מבושל דרך.
תן לעמוד במשך 15 דקות, או עד מקורר מעט.
מברישים את השזיפים עם מיצי Chambord.
חותכים את לרוחב טארט לפרוסות ומקשטים עם קראנץ שקדים (או שקדים פרוסים).
מגישים חם טארט או בטמפרטורת החדר.