קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

עוגת שקדים

עוגת שקדים
עוגת שקדים-שזיף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 690 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שקדים חתוכים, שזיפים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת שזיפים ושקדים, עוגת שקדים, ו עוגת שקדים שזיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את קראנץ שקדים : מחממים התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה, לזרוק את השקדים, סוכר ומים עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך כ 11 דקות, ערבוב פעם אחת וסיבוב גיליון האפייה, עד הזהב; תן מגניב. לשבור את כל חתיכות גדולות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
הפוך את הטארט : במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 3 כפות של סוכר חום על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף את Chambord ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ChambordChambord
7
מוסיפים את השזיפים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים לרכך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השזיפים לתבנית אפייה כדי להתקרר. שמור את המיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שזיףשזיף
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
8
במעבד מזון, לטחון את השקדים עד בסדר גמור. בקערה בינונית, לשלב את הנותרים 2 כפות כל חמאה וסוכר חום. מערבבים את 1/2 כוס שקדים טחונים ואת 1 1/2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
סוכר חוםסוכר חום
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
להוסיף 1 ביצה וניל ומערבבים עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
10
על משטח מקומח קל, לרדד את הבצק למלבן מחוספס 13 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
חותכים את הבצק לשניים לאורכו ומעבירים חתיכה אחת לתבנית אפייה אפויה. בקערה קטנה, לנצח את הביצה הנותרת. מברשת קלות את הביצה המוכה על המאפה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
12
חותכים את מרכז הבצק שנותר, משאירים גבול מלבני ברוחב 1 אינץ'; שומרים את המרכז לשימוש נוסף. הניחו בצורה מסודרת את מסגרת המאפה על המלבן על תבנית האפייה. מברשת קלות את הגבול עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מורחים את תערובת השקדים על בסיס המאפה. מסדרים את השזיפים על מילוי השקדים ומקררים לפחות 30 דקות, עד הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
בסיסבסיס
שזיףשזיף
14
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
אופים את הטארט במשך 1 שעה, עד המאפה הוא חום זהוב מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
תן לעמוד במשך 15 דקות, או עד מקורר מעט.
17
מברישים את השזיפים עם מיצי Chambord.
מרכיבים שתצטרך
ChambordChambord
שזיףשזיף
18
חותכים את לרוחב טארט לפרוסות ומקשטים עם קראנץ שקדים (או שקדים פרוסים).
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
19
מגישים חם טארט או בטמפרטורת החדר.