עוגת שקדים
עוגת שקדים דורשת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם ביצים, חלמונים, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: עוגת שוקולד במילוי קוקוס-המכונה: עוגת שמחה שקדים! # בונדטמונט, עוגת קילו שקדים לשנה החדשה (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שקדים שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חמאה וקמח תבנית עוגה עגולה בגודל 8 אינץ'.
בקערה בינונית מקציפים יחד את קמח התירס, קמח העוגה ואבקת האפייה. בעזרת מערבל מעמד עם חיבור ההנעה מקציפים את החמאה ומשחת השקדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה, כ -3 דקות. הפחיתו את המהירות לנמוכה והוסיפו תמצית וניל ושפכו לאט את הסוכר של הקונדיטורים.
מערבבים עד שהם בהירים ותפוחים, כ -3 דקות. מעלים את המהירות לגבוהה ומוסיפים את החלמונים והביצים השלמות, אחת אחת. מנמיכים את המהירות לבינונית ומוסיפים את השמנת החמוצה והחומרים היבשים ומערבבים עד להטמעה.
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ומחליקים את המשטח בעזרת מרית.
אופים בשליש התחתון של התנור למשך 35 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה ומתרחקת מדפנות התבנית.
מעבירים את התבנית לרשת ומניחים להתקרר.
מוציאים מהתבנית ואבק עם סוכר הקונדיטורים.