קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוגת תפוחים חמוציות III

עוגת תפוחים חמוציות III
פאי תפוחים חמוציות III עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1468 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר גדול, לטאטא יחד סוכר לבן, 1/4 כוס קמח, ומלח. מערבבים ב חמוציות וסירופ מייפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים תפוחים לתוך תערובת מבעבעת, וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, או עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4
הסר מן החום, ומערבבים אגוזי מלך. להפריש ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
בקערה בינונית, מערבבים פירורי לחם, קמח 3/4 כוס, סוכר חום וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים היטב.
7
יוצקים תערובת תפוחים מקורר לתוך קליפת עוגה ומפזרים ציפוי פירור על מילוי תפוח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
לשימור,לשימור,
8
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי זהוב חום ומילוי הוא מבעבע, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חמים.