עוגת תפוחים יהודית II
עוגת תפוחים יהודית II עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, תמצית ונילן, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. . נסו עוגת תפוחים יהודית, עוגת תפוחים יהודית, ו עוגת תפוחים יהודית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מפזרים תפוחים פרוסים עם 5 כפות סוכר לבן וקינמון הקרקע. לזרוק למעיל ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח, ביצים, 2 1/2 כוסות סוכר, אבקת אפייה, מלח, שמן צמחי, מיץ תפוזים וניל עד מעורבב היטב. הבלילה תהיה נוקשה למדי.
יוצקים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים את תערובת התפוחים על הבלילה ואז יוצקים את הבלילה הנותרת מעל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 80 דקות.