קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים יהודית II

עוגת תפוחים יהודית II
עוגת תפוחים יהודית II עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, תמצית ונילן, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. . נסו עוגת תפוחים יהודית, עוגת תפוחים יהודית, ו עוגת תפוחים יהודית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מפזרים תפוחים פרוסים עם 5 כפות סוכר לבן וקינמון הקרקע. לזרוק למעיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תפוחתפוח
3
מערבבים את הקמח, ביצים, 2 1/2 כוסות סוכר, אבקת אפייה, מלח, שמן צמחי, מיץ תפוזים וניל עד מעורבב היטב. הבלילה תהיה נוקשה למדי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שמן צמחישמן צמחי
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
4
יוצקים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את תערובת התפוחים על הבלילה ואז יוצקים את הבלילה הנותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 80 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעוגה להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת