עוף Roulade תרד
אם יש לכם ביצה, חצאי חזה עוף, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. נסו Roulade עוף ממולא פרושוטו, תרד ועגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה כמהין לבן, Roulade תרד, ו Roulade ביצה ארטישוק תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי אחיד של 1 אינץ'.
תרד חום בסיר מעל חום בינוני גבוה.
להקציף ביצים, גבינת פרמזן, וחלב יחד בקערה.
מערבבים תערובת ביצים לתוך התרד; לבשל ומערבבים עד מעובה, על 2 דקות.
מורחים על 2 כף גדםחופן של תערובת תרד על כל חזה עוף הלם.
מגלגלים כל שד לצורת גליל, קצוות מאובטחים עם קיסמים, ומסדרים על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים פירורי לחם על גבי עוף מגולגל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, כ 45 דקות. אפשר לתרנגולת לנוח מספר דקות לפני הסרת קיסמים והגשה.