קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף איטלקי במרינדה

עוף איטלקי במרינדה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו עוף במרינדה איטלקית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 562 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-45 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 52 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לכם רוטב לסלט, מלח ופלפל, חצאי חזה עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב, ידידותית ל-fodmap וקטוגנית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 52%. מתכונים דומים: עוף במרינדה איטלקית, עוף במרינדה איטלקית עם תפוחי אדמה אדומים, ועוף בגריל איטלקי עם קישואים.

הוראות

1
מניחים את העוף בכלי זכוכית לא נקבוביות או בקערה. לחורר כמה חורים בשדיים עם מזלג; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומכסים ברוטב לסלט. לזרוק לציפוי, לכסות את הכלי ולהכניס למקרר למרינדה למשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל (1 חתוך לקוביות, 1 חתוך לקוביות)בצל (1 חתוך לקוביות, 1 חתוך לקוביות)
רוטב לסלטרוטב לסלט
2 חזה עוף רוטיסרי קנוי בחנות, מגורר דק כדי להניב 2 כוסות בשר2 חזה עוף רוטיסרי קנוי בחנות, מגורר דק כדי להניב 2 כוסות בשר
ציוד שתשתמש בו
12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים
2
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
3
מוציאים את העוף מהמרינדה (השליך את כל השארית של המרינדה) ומטגנים במחבת במשך 4 עד 5 דקות מכל צד, או עד שהוא מוכן והמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 חזה עוף רוטיסרי קנוי בחנות, מגורר דק כדי להניב 2 כוסות בשר2 חזה עוף רוטיסרי קנוי בחנות, מגורר דק כדי להניב 2 כוסות בשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את פינו נואר בעמק הנהר הרוסי וויליאמס סלים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-110 דולר לבקבוק.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.