עוף אמברוזיאני
עוף אמברוזיאני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 393 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, קוקוס, יוגורט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפנקו אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי בראוניז קרום פנקו כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 66%. מתכונים דומים: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, העוף הגרוס הטוב ביותר למנות העוף שלכם + מרק עוף ביתי, ו העוף של פופאי צו (העוף של גנרל צו עשוי עם נאגטס העוף של פופאי).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים נייר אפייה גדול בנייר אפייה.
זורקים יחד את הפנקו והקוקוס בקערה; מניחים בצד.
מערבבים יחד את היוגורט, תמצית השקדים והמרמלדה בקערה גדולה.
יוצקים חצי לקערה נפרדת, ומערבבים פנימה את האננס הכתוש להכנת רוטב טובל; מניחים בצד.
מצפים את רצועות העוף בתערובת היוגורט שנותרה ומגלגלים בתערובת הפנקו.
מניחים את רצועות העוף על תבנית האפייה המרופדת בקלף.
אופים את הרצועות בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממשיכים לאפות עד שהעוף מזהיב, כבר לא ורוד, והמיצים צלולים, בערך 15 דקות.
מגישים את רצועות העוף האמברוזיות החמות עם רוטב הטבילה של אננס-יוגורט.