עוף אפרסק שזיף
עוף אפרסק שזיף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 3 . המתכון הזה מ Allrecipes יש 4 אוהדים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, פפריקה הקרקע, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. נסו עוגת אפרסק ושזיף, עוגת שזיף אפרסק, ו עוגת שקדים, שזיף ואפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים 3 שזיפים 1 אפרסק לתוך קערת העבודה של מעבד מזון עם משקה מיץ, פתיתי פלפל אדומים, פפריקה, וקינמון; תהליך עד חלקה.
מפזרים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל; מניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
יוצקים על 3/4 של רוטב פירות על העוף. תניח את הרוטב שנותר בצד.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהרוטב התעבה ואפה על הבשר, העוף כבר לא ורוד בפנים, והמיצים רצים ברורים, כ -50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מניחים כל חזה עוף על צלחת וכפית את רוטב הפירות השמור על העוף.
מניחים 1 שזיף קצוץ 1 אפרסק קצוץ לתוך קערה, ומערבבים את הפרי יחד; מקשטים כל חזה עוף עם 1/3 של הפרי הקצוץ.