עוף ארטישוק עם לינגוויני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 3. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 722 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חזה עוף, שמנת, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ארטישוק ירושלמי ולינגוויני לב ארטישוק, ארטישוק לינגוויני, ו לינגוויני תרד וארטישוק.
הוראות
1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, הקפיצו את העוף, הבצל ועלה הדפנה בחמאה במשך 3-4 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחק עלה דפנה. מערבבים שרי או מרק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מוסיפים את הארטישוקים, הפטריות, מלח השום והפלפל. מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
4
הפחיתו את החום לנמוך. מערבבים פנימה את המיונז, השמנת החמוצה וגבינת הפרמזן; מחממים (לא מרתיחים).