עוף בגריל ברוטב אפרסק
עוף בגריל עם רוטב אפרסק דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, שום, שימורי אפרסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף בגריל ברוטב אפרסק - רק 2, עוף בגריל עם רוטב ברביקיו חמוץ אפרסק, ו עוף בגריל עם רוטב אפרסק אורגנו.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל באח. חצאי חזה עוף העונה עם מלח ופלפל שחור.
מערבבים שימורי אפרסק, שמן זית, רוטב סויה, שום וחרדל בקערה; מתבלים במלח ופלפל שחור. שמור על 1/2 כוס רוטב אפרסק.
מניחים עוף על גריל שחומם מראש; מבשלים עד חום זהוב, 6 עד 7 דקות, ואז להעיף עוף. המשך לבשל במשך 5 עד 6 דקות.
צחצח את שני צידי העוף ברוטב אפרסק. מבשלים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 4 עד 5 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
סדר אפרסק חצאים לחתוך בצד למטה על הגריל. גריל במשך 2 דקות, להעיף, ומברשת עם שמורות 1/2 כוס רוטב אפרסק. המשך גריל עד אפרסקים מכרז, 3 עד 4 דקות יותר.