עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון
עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 6397 קלוריות, 106 גרם חלבון, ו 443 גרם שומן כל אחד. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-580 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם חצאי חזה עוף, בצק עלים, פלפל קאיין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 97%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון, עוף בגריל ואבוקדו נפוליאון, ו טונה יוונית + עגבנייה מיובשת + אבוקדו נפוליאון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור ב-1/3 התחתון של התנור. מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
מניחים את המאפה על ניירות האפייה המוכנים. בעזרת שיניים של מזלג, דוקרים את החלק העליון של המאפה בכל רחביו. מכסים את המאפה בנייר אפייה ומניחים עליו נייר אפייה נוסף.
הסר את ניירות האפייה העליונים ונייר הקלף. מניחים בצד להתקרר.
מחממים מחבת גריל או מחממים גריל גז או פחם. מתבלים את העוף במלח ומזלפים שמן זית. צולים עד שהעוף מבושל, בערך 5 עד 6 דקות מכל צד. מניחים בצד להתקרר.
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז ופלפל הקאיין.
מניחים 4 חתיכות מאפה על משטח עבודה. פורסים כל חזה עוף באלכסון לפרוסות 6 (בעובי 1/4 אינץ').
מניחים 3 פרוסות חזה עוף על כל נתח מאפה.
מניחים מעל 1/4 כוס תרד ופרוסת אבוקדו 1.
מורחים 1 כפית מתערובת המיונז על החלק התחתון של עוד 4 חתיכות מאפה ליצירת השכבה האמצעית של כל נפוליאון.
מניחים מעל. חזור על השכבות. כל נפוליאון צריך להסתיים עם חתיכת מאפה כמו העליון שלה.
מסדרים את נפוליאון על מגש ומגישים.