עוף בגריל עם רוטב ללוח
לך לחנות ותביא אורגנו, גרידת ליים, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב ויניגרט לימון של קולקטיב לוח הגבינה, קרוסטיני אבוקדו בגריל, ו לוח גבינה בריטי-האדוק בגריל עם ציפוי Rarebit לנקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות צ ' ילה כולה, טוסט במחבת יבשה,פונה לעתים קרובות, עד מעט נפוח ומואר, על 4 דקות. (לא toastred פתיתי פלפל.) Discard stem and seeds.דק קוצצים צ ' ילה ולהעביר לקערה קטנה.מערבבים בכוסברה, אורגנו, גרידת ליים, ו 1/4 כוס, רוטב העונה עם מלח ופלפל.
הכן גריל לחום עקיף בינוני (עבור גריל פחם, גחלים בנק בצד 1 ofgrill; עבור גריל גז, להשאיר 1 turnedoff מבער).
מברשת מתלה גריל עם שמן. עוף העונה עם מלח ופלפל ומקום, צד עור למטה, על גריל. עוף גריל, turningoccasionally, עד העור הוא פריך וחוםומד תרמומטר לקרוא מיידית insertedinto החלק העבה ביותר של הירך רושמת165°, 10-15 דקות לכל צד (להעביר צ ' יקנטו חלק קריר יותר של הגריל אם זה בישול מדי מהר). כ -5 דקות לפני עוף isdone, baste עם קצת רוטב.
יוצקים נשאר ההלבשה על carvingboard (או מגש, אם אין לך largeboard) ומניחים עוף, צד עור למעלה, ontop.
בואו לשבת לפחות 10 דקות לנוח טעם andabsorb מן ההלבשה לפני גילוף.
טפטוף עוף עם קצת רוטב מלוח ומגישים עם לימונים.
לעשות קדימה: ההלבשה יכול להתבצע 2 daysahead. כיסוי וצינה