קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוף בגריל עם רוטב ללוח

עוף בגריל עם רוטב ללוח
לך לחנות ותביא אורגנו, גרידת ליים, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב ויניגרט לימון של קולקטיב לוח הגבינה, קרוסטיני אבוקדו בגריל, ו לוח גבינה בריטי-האדוק בגריל עם ציפוי Rarebit לנקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם באמצעות צ ' ילה כולה, טוסט במחבת יבשה,פונה לעתים קרובות, עד מעט נפוח ומואר, על 4 דקות. (לא toastred פתיתי פלפל.) Discard stem and seeds.דק קוצצים צ ' ילה ולהעביר לקערה קטנה.מערבבים בכוסברה, אורגנו, גרידת ליים, ו 1/4 כוס, רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
הכן גריל לחום עקיף בינוני (עבור גריל פחם, גחלים בנק בצד 1 ofgrill; עבור גריל גז, להשאיר 1 turnedoff מבער).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברשת מתלה גריל עם שמן. עוף העונה עם מלח ופלפל ומקום, צד עור למטה, על גריל. עוף גריל, turningoccasionally, עד העור הוא פריך וחוםומד תרמומטר לקרוא מיידית insertedinto החלק העבה ביותר של הירך רושמת165°, 10-15 דקות לכל צד (להעביר צ ' יקנטו חלק קריר יותר של הגריל אם זה בישול מדי מהר). כ -5 דקות לפני עוף isdone, baste עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
יוצקים נשאר ההלבשה על carvingboard (או מגש, אם אין לך largeboard) ומניחים עוף, צד עור למעלה, ontop.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
בואו לשבת לפחות 10 דקות לנוח טעם andabsorb מן ההלבשה לפני גילוף.
6
טפטוף עוף עם קצת רוטב מלוח ומגישים עם לימונים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
לעשות קדימה: ההלבשה יכול להתבצע 2 daysahead. כיסוי וצינה