עוף בכתום דם
עוף תפוז דם היא מנה עיקרית ללא גלוטן וראשונית . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 302 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 12 מעריצים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, בצל, מלח ופלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו-45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . עוגת ריקוטה פאונד עם מילוי תפוזים בדם, ציפוי מסקרפונה קצפת ופרוסות תפוזים מסוכרים , סלט תפוזי דם + ויניגרט תפוזים ג'ינג'ר וקאיין ועוגיות ריקוטה תפוזים בדם עם זיגוג תפוז דם דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה. סוחטים מיץ מ-2 תפוזי דם על העוף. להשרות בין 12 ל-24 שעות; מסננים וזורקים את המרינדה המשומשת.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים כל חזה עוף במלח ופלפל שחור. חום עוף בשמן חם משני הצדדים, כ-4 דקות לכל צד; מעבירים לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום.
ממיסים חמאה במחבת נקייה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מומסת עד שהבצל שקוף והשום התחיל להשחים, כ-5 דקות. מערבבים פנימה מיץ מ-3 תפוזי דם, ציר עוף, יין לבן ופטרוזיליה. מביאים את התערובת לרתיחה. מחזירים את חזה העוף למחבת, מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים. מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד מבפנים, כ-7 דקות לכל צד.
מניחים עוף לצלחות הגשה, משאירים מיצי מחבת; ממיסים דבש במיצי המחבת ומבשלים רוטב עד שמסמיך, כ-2 דקות. כפית רוטב על חזה עוף להגשה.