עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון
עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 519 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 582 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את קרם פרש, עוף, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: אפונה בסגנון צרפתי, בריא וטעים: אפונה שחורה בסגנון דרומי עם בייקון, ו עוף בסגנון צרפתי.
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים יבש את הבייקון על אש בינונית למשך 3 דקות עד שהשומן משתחרר והבייקון מוזהב.
מעבירים את הבייקון לקערה קטנה, משאירים את השומן במחבת.
מוסיפים את העוף והחום במשך 4 דקות בכל צד.
לדחוף את העוף לצד אחד של המחבת קצה השום בצל האביב, בישול במשך כ 30 שניות, רק עד גבעולי בצל האביב הם ירוקים בהירים.
יוצקים את ציר העוף, מחזירים את הבייקון למחבת, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
תגביר את החום מתחת למחבת. טיפ האפונה והחסה לתוך הרוטב ומבשלים 4 דקות, מכוסה, עד האפונה הם מכרז והחסה יש רק נבול. בדוק עוף מבושל דרך. מערבבים את frache crme רק לפני ההגשה.