קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון

עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון
עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 519 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 582 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את קרם פרש, עוף, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: אפונה בסגנון צרפתי, בריא וטעים: אפונה שחורה בסגנון דרומי עם בייקון, ו עוף בסגנון צרפתי.

הוראות

1
במחבת גדולה, מטגנים יבש את הבייקון על אש בינונית למשך 3 דקות עד שהשומן משתחרר והבייקון מוזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים את הבייקון לקערה קטנה, משאירים את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את העוף והחום במשך 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
לדחוף את העוף לצד אחד של המחבת קצה השום בצל האביב, בישול במשך כ 30 שניות, רק עד גבעולי בצל האביב הם ירוקים בהירים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
יוצקים את ציר העוף, מחזירים את הבייקון למחבת, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
תגביר את החום מתחת למחבת. טיפ האפונה והחסה לתוך הרוטב ומבשלים 4 דקות, מכוסה, עד האפונה הם מכרז והחסה יש רק נבול. בדוק עוף מבושל דרך. מערבבים את frache crme רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)