קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

עוף בסגנון רומי

עוף בסגנון רומי
עוף בסגנון רומי דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 332 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 489 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו שמן זית, חצאי חזה עוף, עלי טימין ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף בסגנון רומי, עוף בסגנון רומי, ו עוף בסגנון רומי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את העוף ב 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. במחבת כבדה וגדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כשהשמן חם מבשלים את העוף עד להשחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שומרים על אותה מחבת על אש בינונית, מוסיפים את הפלפלים והפרושוטו ומבשלים עד שהפלפלים משחימים והפרושוטו פריך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את העגבניות, היין ועשבי התיבול. בעזרת כף עץ מגרדים את החלקים השחומים מתחתית התבנית. מחזירים את העוף לתבנית, מוסיפים את הציר ומביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, עד שהעוף מבושל, בערך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אם מגישים מיד מוסיפים את הצלפים והפטרוזיליה. מערבבים לאיחוד ומגישים. אם מכינים מבעוד מועד, מעבירים את העוף והרוטב לכלי אחסון, מצננים ומכניסים למקרר. למחרת מחממים את העוף לרתיחה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הצלפים והפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)