עוף בפחית בירה אוזבקית
בירה אוזבקית עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1085 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 58 אוהדים. גשו לסופר וקנו עוף, כורכום טחון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, פלוב אוזבקיname, ו פלוב (אורז אוזבקי Pilaf).
הוראות
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הצוואר ואת חללי הגוף של העוף.
הסר את החבילה של giblets ולהגדיר אותו בצד לשימוש אחר. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז ולהכתים אותו יבש, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר.
הסר את העור מן העוף, אם תרצה. אתה יכול למשוך את רוב זה עם האצבעות שלך; להשתמש בסכין קילוף לחתוך את העור מן הכנפיים וקצוות של מקלות התיפוף. לעשות שני חתכים עמוקים לעצם בשני הצדדים של חזה העוף ובכל רגל ובירך, כך התבלינים והחום יחדרו את הבשר בקלות רבה יותר.
מניחים את השום, זנגביל, מלח, פפריקה, כורכום, כוסברה, כמון, ופלפל במכתש ולדפוק אותם למשחה חלקה עם עלי, ואז לעבוד בשמן. אם אין לך מרגמה ועלי, אתה יכול לעשות את הדבק התבלינים במעבד מזון (מעבד מיני עובד טוב יותר מאשר מעבד בגודל מלא, אבל אתה יכול להשתמש מעבד בגודל מלא אם אתה לגרד את הצד של הקערה לעתים קרובות עם מרית גומי). הפעל את המעבד עד השום וג ' ינג ' ר הם קצוצים דק, ואז בהדרגה להוסיף את השמן פירה למשחה חלקה.
כף על 1 כף של הדבק tandoori לתוך הצוואר ואת חללי הגוף של הציפור, להפיץ אותו סביב עם המרית.
מניחים את הציפור בתבנית אפייה או מחבת רדיד אלומיניום רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
מורחים את הדבק התבלינים הנותרים על העוף מכל הצדדים. (לחלופין, אתה יכול להשרות את הציפור בשקית פלסטיק גדולה, כבדה, resealable.)
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 6 שעות או כל עוד 24; ככל שהוא משרה, עשיר יותר את הטעם יהיה.
הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני.
אם אתה מבשל את העוף על פחית, פופ את הכרטיסייה את הפחית ולשתות חצי סודה או בירה (או לשפוך אותו). באמצעות פותחן קופסאות בסגנון הכנסייה, לעשות 2 חורים נוספים בחלק העליון. אם אתה משתמש צולה עוף פחית בירה, לשפוך חצי סודה או בירה לתוכו.
הסר את העוף מן המרינדה, לשים בצד את כל המרינדה הנותרים. החזק את העוף זקוף, עם פתיחת חלל הגוף בתחתית, ומניח את הציפור על פחית או צולה עוף, כך שהוא מתאים בנוחות לתוך החלל. אם אתה משתמש פחית, למשוך את הרגליים קדימה כדי ליצור סוג של חצובה, כך הציפור עומדת זקוף. "הרגל" האחורית של החצובה היא הפחית. אתה לא צריך לעשות את זה אם אתה משתמש בצולה עוף. הכנס את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף. לחלופין, מסבך את הציפור עם חוט הקצב או שיפוד במבוק.
כאשר מוכן לבשל, מניחים את העוף, על פחית או צולה אם שימוש, במרכז האח על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. כפית כל המרינדה שנותרה על העוף, ולאחר מכן לכסות את הגריל. גריל את העוף עד שהוא השחמה יפה מבושל דרך, על 1 שעה עבור ציפור חסרת עור, על 1 1/4 שעות אם הציפור הוא עור-על. השתמש מדחום בשר לקרוא מיידית כדי לבדוק doneness, החדרתו לתוך החלק העבה ביותר של ירך, אבל לא כך שהוא נוגע עצם. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות כ 170 ° F. אם החלק העליון של הציפור מתחיל חום יותר מדי, באופן רופף לכסות אותו עם חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך כ 5 דקות. בזהירות להרים את העוף את הפחית או צולה, אם משתמשים.
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם פרוסות לימון.