קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

עוף בפחית בירה אוזבקית

עוף בפחית בירה אוזבקית
בירה אוזבקית עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1085 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 58 אוהדים. גשו לסופר וקנו עוף, כורכום טחון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, פלוב אוזבקיname, ו פלוב (אורז אוזבקי Pilaf).

הוראות

1
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הצוואר ואת חללי הגוף של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
הסר את החבילה של giblets ולהגדיר אותו בצד לשימוש אחר. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז ולהכתים אותו יבש, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
הסר את העור מן העוף, אם תרצה. אתה יכול למשוך את רוב זה עם האצבעות שלך; להשתמש בסכין קילוף לחתוך את העור מן הכנפיים וקצוות של מקלות התיפוף. לעשות שני חתכים עמוקים לעצם בשני הצדדים של חזה העוף ובכל רגל ובירך, כך התבלינים והחום יחדרו את הבשר בקלות רבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
מקלות עוףמקלות עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מניחים את השום, זנגביל, מלח, פפריקה, כורכום, כוסברה, כמון, ופלפל במכתש ולדפוק אותם למשחה חלקה עם עלי, ואז לעבוד בשמן. אם אין לך מרגמה ועלי, אתה יכול לעשות את הדבק התבלינים במעבד מזון (מעבד מיני עובד טוב יותר מאשר מעבד בגודל מלא, אבל אתה יכול להשתמש מעבד בגודל מלא אם אתה לגרד את הצד של הקערה לעתים קרובות עם מרית גומי). הפעל את המעבד עד השום וג ' ינג ' ר הם קצוצים דק, ואז בהדרגה להוסיף את השמן פירה למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
כף על 1 כף של הדבק tandoori לתוך הצוואר ואת חללי הגוף של הציפור, להפיץ אותו סביב עם המרית.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מניחים את הציפור בתבנית אפייה או מחבת רדיד אלומיניום רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מורחים את הדבק התבלינים הנותרים על העוף מכל הצדדים. (לחלופין, אתה יכול להשרות את הציפור בשקית פלסטיק גדולה, כבדה, resealable.)
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 6 שעות או כל עוד 24; ככל שהוא משרה, עשיר יותר את הטעם יהיה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אם אתה מבשל את העוף על פחית, פופ את הכרטיסייה את הפחית ולשתות חצי סודה או בירה (או לשפוך אותו). באמצעות פותחן קופסאות בסגנון הכנסייה, לעשות 2 חורים נוספים בחלק העליון. אם אתה משתמש צולה עוף פחית בירה, לשפוך חצי סודה או בירה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פותחן קופסאותפותחן קופסאות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
הסר את העוף מן המרינדה, לשים בצד את כל המרינדה הנותרים. החזק את העוף זקוף, עם פתיחת חלל הגוף בתחתית, ומניח את הציפור על פחית או צולה עוף, כך שהוא מתאים בנוחות לתוך החלל. אם אתה משתמש פחית, למשוך את הרגליים קדימה כדי ליצור סוג של חצובה, כך הציפור עומדת זקוף. "הרגל" האחורית של החצובה היא הפחית. אתה לא צריך לעשות את זה אם אתה משתמש בצולה עוף. הכנס את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף. לחלופין, מסבך את הציפור עם חוט הקצב או שיפוד במבוק.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
כאשר מוכן לבשל, מניחים את העוף, על פחית או צולה אם שימוש, במרכז האח על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. כפית כל המרינדה שנותרה על העוף, ולאחר מכן לכסות את הגריל. גריל את העוף עד שהוא השחמה יפה מבושל דרך, על 1 שעה עבור ציפור חסרת עור, על 1 1/4 שעות אם הציפור הוא עור-על. השתמש מדחום בשר לקרוא מיידית כדי לבדוק doneness, החדרתו לתוך החלק העבה ביותר של ירך, אבל לא כך שהוא נוגע עצם. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות כ 170 ° F. אם החלק העליון של הציפור מתחיל חום יותר מדי, באופן רופף לכסות אותו עם חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך כ 5 דקות. בזהירות להרים את העוף את הפחית או צולה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
14
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות