קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, שלמים 30 ומתכונים קטוגניים לקופסת המתכונים שלך, עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-32 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם זרעי חרדל, גרידת ליים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60%. מתכונים דומים: עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון, פריך אגוזי מלך עם קינמון וציפורן, וקומקוואט בסירופ מתובל עם ציפורן, קינמון וכוכב אניס.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הג'ינג'ר והשום; מבשלים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
מוסיפים את זרעי החרדל; לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
4
מוסיפים 1/2 כוס מים ואת גרידת הליים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מעבירים את התערובת לבלנדר; מערבבים לעיסה חלקה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לתת להתקרר.
7
משפשפים את משחת הג'ינג'ר על כל העוף, כולל מתחת לעור. מכסים את העוף ומשרים במקרר, לפחות שעתיים ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מוציאים את העוף מהמקרר כ-30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מערבבים בקערה את ההל, הקינמון והציפורן. מכסים במים קרים ומשרים לפחות שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את הבצל האדום ו-1 כף מלח בקערה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. שוטפים במים קרים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
שמים את הבצל בקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה והסומאק.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מחממים את הגריל שלך לגבוה עבור צלייה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
מסננים את התבלינים ומוסיפים אותם בצורה אחידה על הגחלים החמות בגריל פחמים או לקופסת העישון של גריל גז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
שים את המכסה על הגריל ואפשר לעשן למלא את הגריל, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בצד הקריר יותר של הגריל (חום עקיף), סוגרים את המכסה וצולים עד שהעור מזהיב קלות עם סימני גריל חלשים, 22 עד 25 דקות. הופכים את העוף עם העור כלפי מעלה, עוברים לצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) וממשיכים בצלייה עד שהעור מזהיב, 15 עד 20 דקות. הופכים את העוף פעם נוספת וממשיכים לצלות על אש ישירה עד שהעור מזהיב ופריך ומדחום קריאה מיידית המוכנס לירך רושם 165 מעלות F, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
17
מוציאים את העוף לקרש חיתוך, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. משטחים את העוף עם מעט מתבליט הבצל-פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
18
צילום של ג'ניפר קאוזי