עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, שלמים 30 ומתכונים קטוגניים לקופסת המתכונים שלך, עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-32 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם זרעי חרדל, גרידת ליים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60%. מתכונים דומים: עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון, פריך אגוזי מלך עם קינמון וציפורן, וקומקוואט בסירופ מתובל עם ציפורן, קינמון וכוכב אניס.
הוראות
מחממים את השמן במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הג'ינג'ר והשום; מבשלים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מוסיפים את זרעי החרדל; לבשל 30 שניות.
מוסיפים 1/2 כוס מים ואת גרידת הליים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה.
מעבירים את התערובת לבלנדר; מערבבים לעיסה חלקה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
משפשפים את משחת הג'ינג'ר על כל העוף, כולל מתחת לעור. מכסים את העוף ומשרים במקרר, לפחות שעתיים ועד 8 שעות.
מוציאים את העוף מהמקרר כ-30 דקות לפני הבישול.
מערבבים בקערה את ההל, הקינמון והציפורן. מכסים במים קרים ומשרים לפחות שעה ועד 4 שעות.
מערבבים את הבצל האדום ו-1 כף מלח בקערה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. שוטפים במים קרים ומסננים היטב.
שמים את הבצל בקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה והסומאק.
מחממים את הגריל שלך לגבוה עבור צלייה עקיפה.
מסננים את התבלינים ומוסיפים אותם בצורה אחידה על הגחלים החמות בגריל פחמים או לקופסת העישון של גריל גז.
שים את המכסה על הגריל ואפשר לעשן למלא את הגריל, כ-10 דקות.
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל.
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בצד הקריר יותר של הגריל (חום עקיף), סוגרים את המכסה וצולים עד שהעור מזהיב קלות עם סימני גריל חלשים, 22 עד 25 דקות. הופכים את העוף עם העור כלפי מעלה, עוברים לצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) וממשיכים בצלייה עד שהעור מזהיב, 15 עד 20 דקות. הופכים את העוף פעם נוספת וממשיכים לצלות על אש ישירה עד שהעור מזהיב ופריך ומדחום קריאה מיידית המוכנס לירך רושם 165 מעלות F, כ-8 דקות.
מוציאים את העוף לקרש חיתוך, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. משטחים את העוף עם מעט מתבליט הבצל-פטרוזיליה.