עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון
עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפ, ו-30 שלם כולל 452 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. לכו לחנות ואספו ג'ינג'ר, שמן קנולן, עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון, אגוז שביר עם קינמון וציפורן, ו קומקוואט בסירופ מתובל עם ציפורן, קינמון וכוכב אניס עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הציפורן, הל ומקלות קינמון בקערה, מכסים במים קרים ומשרים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מחממים את השמן במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והשום ומבשלים עד שהם רכים, כ -2 דקות.
מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים 1/2 כוס מים, גרידת הלימון והמיץ ומעט מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
משפשפים את העיסה על כל העוף, כולל מתחת לעור. מכסים ומרינדים במקרר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מוציאים את העוף מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה.
הדליקו מתנע ארובה מלא בפחם עץ קשה והניחו להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבת אפר אפור דק. בנה אש ברמה אחת על ידי פיזור הגחלים באופן שווה על תחתית הגריל.
מוסיפים את התבלינים הספוגים באופן שווה על הפחם החם, מניחים את המכסה על הגריל ומאפשרים לסורגים להתחמם ולעשן למלא את הגריל, כ -5 דקות.
מניחים את העוף, בצד העור כלפי מטה, מעל הגחלים ומבשלים עד שהעור חרוך יפה. הפוך, העבר לחום עקיף, מכסה את הגריל ומבשל על כ-375 מעלות עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לירך רושם 165 מעלות פרנהייט, 40 עד 50 דקות.
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות לפני הגילוף.