עוף וכופתאות איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם ניוקי, צנוברים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תיקון מהיר עוף איטלקי וכופתאות, עוף וכופתאות איטלקי {שבת עם רייצ'ל ריי}, ו תבשיל איטלקי עם כופתאות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סיר גדול של מים על להרתיח עבור ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים סיר עם 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים עוף, מתבלים במלח ופלפל, וחומים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר לצלחת ולהוסיף עוד כף שמן זית ו 2 כפות חמאה וחום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
מוסיפים פטריות, גזר, סלרי ועלי דפנה, מתבלים במלח ופלפל. לרכך 5 דקות, מפזרים קמח ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
6
לטאטא ב 2 1/2 כוסות מלאי, להחליק את העוף בחזרה לתוך הסיר ומבשלים כדי לאפשר רוטב להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מניחים את מלאי 1/2 כוס הנותרים במעבד מזון עם בזיליקום, פטרוזיליה, שום, צנוברים וגבינה, מלח ופלפל. הפעל את המעבד ויוצקים את שאר הכפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
8
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני עם גרידת 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מלח בישול מים ושחרר ניוקי במים, לבשל עד הניוקי צף, לנקז ולהוסיף לחמאת לימון ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את הניוקי 2 עד 3 דקות בחמאת לימון עד זהב בהיר בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
כבה את החום מעוף ומערבבים ברוטב פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מגישים את העוף בקערות רדודות העליון עם כופתאות חמאת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 57 דולר.