עוף ונקניק פנה
עוף ונקניק פנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שיני שום, גבינת צ'דר, פסטה פנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו נקניקיית עוף וברוקולי ראבה פנה, מחבת קלוי פנה עם נקניק עוף, ו כפרי איטלקי קישואים "רוטב" עם פנה ונקניק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים את העוף, הנקניק, הבצל והפלפלים האדומים והירוקים בשמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר.
מערבבים פנימה את רוטב האלפרדו, המרק, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 2 דקות. מערבבים גבינה.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת העוף וזורקים לציפוי.
מגישים את הסכום הרצוי מיד. מצננים את התערובת שנותרה; מעבירים למיכלי מקפיא. להקפיא עד 3 חודשים.
לשימוש בפסטה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מעבירים למחבת גדולה; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 10-12 דקות או עד שהם מחוממים.