קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

עוף ונקניק פנה

עוף ונקניק פנה
עוף ונקניק פנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שיני שום, גבינת צ'דר, פסטה פנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו נקניקיית עוף וברוקולי ראבה פנה, מחבת קלוי פנה עם נקניק עוף, ו כפרי איטלקי קישואים "רוטב" עם פנה ונקניק עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים את העוף, הנקניק, הבצל והפלפלים האדומים והירוקים בשמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מערבבים פנימה את רוטב האלפרדו, המרק, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 2 דקות. מערבבים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת העוף וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מגישים את הסכום הרצוי מיד. מצננים את התערובת שנותרה; מעבירים למיכלי מקפיא. להקפיא עד 3 חודשים.
6
לשימוש בפסטה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מעבירים למחבת גדולה; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 10-12 דקות או עד שהם מחוממים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות