תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין אלפרדו עוף ופטריות בבית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1111 קלוריות, 101 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח שום, חצאי חזה עוף, פטריות ופלפל. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 66%. נסו עוף פטריות אלפרדו, עוף פטריות אלפרדו, ו עוף פטריות בייקון אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה, עוף חום בשמן בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה ל-4 או 5-קראט. סיר איטי. בקערה גדולה שלבו את המרקים, המרק, הבצל, הפטריות, מלח השום והפלפל; יוצקים על בשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהעוף רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
4
מוציאים את העוף מהסיר האיטי ושומרים על חום. מכבים סיר איטי ומערבבים פנימה גבינת שמנת עד להמסה.