עוף לבבי וכופתאות
עוף לבבי וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כופתאות, קורנית, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -36 דקות. מתכונים דומים: עוף לבבי וכופתאות מוארים, תבשיל עוף לבבי עם כופתאות (בישול 2), ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; מכסים חלקית. להפחית את החום; מבשלים 45 דקות או עד העוף נעשה.
להעביר עוף וירקות לקערה גדולה, באמצעות מלקחיים; מגניב מעט.
להביא מרק לרתיחה. להפריד רצועות כופתה קפוא; לשבור כל רצועה לשניים.
מוסיפים כופתאות מרק, 1 בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
בינתיים, להסיר עוף מעצמות; לחתוך בשר לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים עוף, חמאה ופלפל לתערובת הכופתה; מערבבים היטב לשלב. מבשלים 10 דקות, מכוסה, או עד כופתאות רכות.