עוף לימון עם קרוטונים
עוף לימון עם קרוטונים דורש על 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1020 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, קוביות לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו עוף לימון עם קרוטונים, עוף לימון עם קרוטונים, ו סלט עוף לימון עם קרוטונים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תוציא את הקרביים מהעוף ותשטוף אותם מבפנים ומבחוץ.
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers. לזרוק את הבצל עם קצת שמן זית במחבת קלייה קטנה.
מניחים את העוף על גבי ומפזרים את החלק הפנימי של החלל עם מלח ופלפל.
מניחים את הלימונים בתוך העוף. לטף את החלק החיצוני של העוף יבש עם מגבות נייר, לצחצח אותו עם חמאה מומסת, ומפזרים מלח ופלפל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנפיים מתחת לגוף של העוף.
צלי במשך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין הרגל לבין הירך. מכסים בנייר כסף ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. (הבצל עלול לשרוף, אבל הטעם טוב.)
בינתיים, מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית עד חם מאוד. מנמיכים את החום בינוני נמוך לטגן את קוביות הלחם, משליך לעתים קרובות, עד להשחמה יפה, 8 כדי
מוסיפים עוד שמן זית, לפי הצורך, ומפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים את קרוטונים על מגש הגשה. פורסים את העוף ומניחים אותו, בתוספת כל מיצי המחבת, על קרוטונים.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.