עוף מוקפץ עם תאנים ברוטב יין פורט
עוף מוקפץ עם תאנים ברוטב יין פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 393 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, tawny פורט, תאנים calimyrna, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו עוף מטוגן עם תאנים ורוטב פורט, רוטב חמוציות עם פורט ותאנים מיובשות, ו רוטב חמוציות עם פורט ותאנים מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם. עוף העונה עם קורנית, מלח ופלפל. לדלות בקמח.
מוסיפים עוף למחבת, העור בצד למטה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 16 דקות או עד העור הוא השחמה. הפעל ומבשל 5 דקות או עד השחמה.
הסר עוף מהמחבת; להתחמם. זרוק טפטוף מחבת.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
להוסיף תאנים בצלצלים; saut 3 דקות או עד שאלוט במכרז.
הוסף יציאה; להביא לרתיחה. להרתיח 1 דקה; להוסיף מרק בשר, להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות.
הסר חצי תאנים מחבת באמצעות כף מחורצת; להתחמם עם עוף. תהליך שנותר תאנים ורוטב במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל בחזרה למחבת, להשליך עיסת זרעים. להחזיר עוף ותאנים לרוטב, וחום על חום בינוני גבוה 9 דקות או עד העוף נעשה.
חותכים את העוף באלכסון על פני התבואה לרצועות דקות.
מגישים רוטב על עוף ותאנים.