קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף פורטוגזי

עוף פורטוגזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פורטוגזית. מנה אחת מכילה 1309 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל cipolline, חמאה, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף פורטוגזי II, פורטוגזית אחת סיר עוף ותפוחי אדמה, ו עוף פירי פירי פורטוגזי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא 1 קמח כוס, 1 כף פפריקה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חתיכות עוף לקמח מתובל, 1 בכל פעם, ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
4
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף עוף, צד העור למטה, ו sauté עד חום, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
להעביר עוף לצלחת; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסדרים עוף בשכבה אחת בסיר ovenproof גדול. למעלה עם עגבניות ומיץ, פרושוטו, בצל, פלפלים, שום, פטרוזיליה ועלי דפנה; מפזרים 1/4 פפריקה כפית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פרושוטופרושוטו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הוסף יין ונמל למחבת שמורה. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מהחום.
10
מקציפים חרדל ודבק עגבניות; יוצקים תערובת על עוף ומביאים לרתיחה. כיסוי; העברה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
עוף צלוי עד מאוד רך, על 1 1/2 שעות. להשליך עלי מפרץ ופטרוזיליה. באמצעות מלקחיים, להעביר עוף תוספות מגש. להחזיר רוטב בסיר לרתיחה. אם רוטב עבה רצוי, מערבבים 1 כף קמח וחמאה בקערה קטנה עד צורות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים ממרח קמח לרוטב ומקציפים כדי להתמזג. מבשלים עד רוטב מתעבה עקביות הרצוי, לטאטא לעתים קרובות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כף מעל עוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, טמפרטורת החדר (אופציונלי)חמאה, טמפרטורת החדר (אופציונלי)411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ1קילוגרםעוף, לחתוך 8 חתיכותעוף, לחתוך 8 חתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4largesעלי דפנה טריים, חבוליםעלי דפנה טריים, חבולים6largesשיני שום, לחוץשיני שום, לחוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה מתוקה הונגריתפפריקה מתוקה הונגרית2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה12בצל cipolline או בצל פנינה בקוטר 1 אינץ', blanched 1 דקה, קלופיםבצל cipolline או בצל פנינה בקוטר 1 אינץ', blanched 1 דקה, קלופים4largesעלי פטרוזיליה איטלקיים טרייםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפורט tawnyפורט tawny113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק, קצוץפרושוטו פרוס דק, קצוץ2largesפלפלים אדומים קלויים מצנצנת, חצוי, לחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' רחבפלפלים אדומים קלויים מצנצנת, חצוי, לחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' רחב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה