תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פורטוגזית. מנה אחת מכילה 1309 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל cipolline, חמאה, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף פורטוגזי II, פורטוגזית אחת סיר עוף ותפוחי אדמה, ו עוף פירי פירי פורטוגזי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא 1 קמח כוס, 1 כף פפריקה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חתיכות עוף לקמח מתובל, 1 בכל פעם, ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
4
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף עוף, צד העור למטה, ו sauté עד חום, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
להעביר עוף לצלחת; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסדרים עוף בשכבה אחת בסיר ovenproof גדול. למעלה עם עגבניות ומיץ, פרושוטו, בצל, פלפלים, שום, פטרוזיליה ועלי דפנה; מפזרים 1/4 פפריקה כפית.
עוף צלוי עד מאוד רך, על 1 1/2 שעות. להשליך עלי מפרץ ופטרוזיליה. באמצעות מלקחיים, להעביר עוף תוספות מגש. להחזיר רוטב בסיר לרתיחה. אם רוטב עבה רצוי, מערבבים 1 כף קמח וחמאה בקערה קטנה עד צורות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים ממרח קמח לרוטב ומקציפים כדי להתמזג. מבשלים עד רוטב מתעבה עקביות הרצוי, לטאטא לעתים קרובות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כף מעל עוף ומגישים.